EcoMoto 930×122

consiliul judetean arges

REUNIUNEA FIILOR ŞI CETĂŢENILOR ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI

Reuniunea Fiilor şi Cetăţenilor Argeşului şi Muscelului. Sâmbătă, 18 august 2018, la Muzeul Golești va avea loc ”Reuniunea Fiilor și Cetățenilor Argeșului și Muscelului”, sub egida ”Respect pentru Valorile Naționale”.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

La manifestare sunt invitați să participe, alături de Fiii și Cetățenii de Onoare ai Argeșului și Muscelului, academicieni, regizori și actori emblematici ai cinematografiei românești, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale și județene. Evenimentul va avea două momente:

În Curtea Conacului Goleștilor:

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Ora 9:30 – 10 – Primirea invitaţilor în fața Conacului Golești

Ora 9:45 – 10 – Program artistic Fanfara Argeșul

Ora 10 – 10:05 – Intonarea Imnului Național

Ora 10:05 – 11:30 – Lansarea proiectului “Chemarea de la Golești”

Ora 12 – 12:15 – Acordarea trofeului “Personalitatea Anului Centenar”.

În Parcul Goleștilor:

Ora 12:15 – Reuniunea Fiilor și Cetățenilor de Onoare ai Argeșului și Muscelului

-Vizitarea standurilor și a expozițiilor ”Argeșul, în Centenar” – expoziție de obiecte reprezentative pentru Anul Centenarului – standuri ale primăriilor, organizate pe zone (expoziție amenajată la intrarea în Muzeul Golești). Expoziția va fi împărțită pe trei categorii: personalități argeșene marcante ale istorie naționale (Golescu, Brătianu și Mihalache), istorie militară (expoziție de brevete, medalii și presa vremii) și etnografie (costume și obiecte populare). Organizatori: Muzeul Județean Argeș, Biblioteca Județeană Argeș, Muzeul Golești, Centrul Cultural Brătianu, Muzeul Municipal Curtea de Argeș, Muzeul Municipal Câmpulung și Casa de Cultură Topoloveni

-Expoziție ”Lupta pentru România – contribuția familiei Golescu la realizarea idealului național românesc” – organizator, Muzeul Golești

-Expoziție de desene ”România de la Argeș” – organizator, Centrul Cultural Județean Argeș

-Expoziție de costume populare – organizator, Școala Populară de Arte și Meserii

-Serbare câmpenească – program artistic.

Ca în fiecare an, și de această dată pentru cei care doresc să participe la manifestările organizate la Muzeul Golești Consiliul Județean Argeș pune la dispoziție microbuze pentru transportul publicului pe traseul Pitești (parcarea CJ Argeș) – Muzeul Golești și retur, după următorul program:

-Pitești (parcarea CJ Argeș) – Golești, la interval de 30 de minute, între orele 9 și 11

-Muzeul Golești – Pitești, la interval de 30 de minute, între orele 14 și 16.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3