930×122 CAPRA 5

muzeul golesti

MUZEUL GOLEȘTI CONTRIBUIE LA ÎNZESTRAREA NOULUI MUZEU BRĂTIANU

Muzeul Golești a contribuit la organizarea expoziției permanente a noului Muzeu Național Brătianu, inaugurat recent la Vila Florica (foto principal) din Ștefănești-Argeș.

Citiți și: Expoziție impresionantă, vernisată la Muzeul Golești

Astfel, în cadrul expoziției permanente a Muzeului Brătianu există și o mică expoziție cu obiecte din patrimoniul Muzeului Golești: 16 obiecte care au aparținut familiei Brătianu.

Citiți și: TÂRG DE JUCĂRII LA MUZEUL GOLEȘTI

În acest fel, Muzeul Golești li se alătură marilor muzee din România care participă la constituirea expoziției din noul Muzeu Brătianu: Muzeul Național de Istorie, Muzeul Național Peleș, Muzeul Satului și Muzeul Țăranului Român.

Noul Muzeu Național Brătianu a fost inaugurat recent, în prezența prim-ministrului. Cei interesați mai au, însă, de așteptat până îl vor putea vizita, muzeul fiind deocamdată închis pentru public până la stabilirea și comunicarea de către Ministerul Culturii a tarifelor care vor fi percepute.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3