930×122 CAPRA 5

jucarii

TÂRG DE JUCĂRII LA MUZEUL GOLEȘTI

Târg de jucării la Muzeul Golești. Sâmbătă, 1 iunie 2019, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, copiii și adolescenții de până la 18 ani vor avea intrarea gratuită în secțiile Muzeului Județean din Pitești, cu excepția Planetariului.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Programul de vizitare este între orele 9 și 17 (ultima intrare este permisă la ora 16:30).

Și Muzeul Viticulurii și Pomiculturii Golești a pregătit surprize pentru cei mici. Tot sâmbătă, 1 iunie, între orele 9 și 18, vor fi ateliere de pictură pe piatră și confecționare de păpuși, tiroliană, perete de escaladă și tir cu arcul, plimbări cu poneii și caii, concurs de Catan, concurs de desene cu premii, spectacol artistic oferit de trupa Roberto și picturi pe față (click pe imagine):

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

În Parcul Goleștilor, copii cu vârste între 6 și 14 ani vor participa la târgul de jucării, la care vor putea să facă schimb, să vândă sau să doneze jucării (jucăriile să fie complete, curate și în stare de funcționare) și cărți.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3