New Profesional Consult 930 x 122

ateliere

ATELIERE DE IARNĂ LA MUZEUL GOLEȘTI

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează până pe 20 decembrie 2019 “Atelierele lui Moș Crăciun”.

Citiți și: 100 de inimi mici, pline de emoție, au primit vizita lui Moș Crăciun și a îngerilor săi

În cadrul acestor ateliere copiii își dezvoltă spiritul creativ și învață într-un mod interactiv vechile tradiții românești.

Anul acesta, până pe 20 decembrie, sunt deschise nu mai puțin de nouă ateliere de creație: atelierul de pictură pe porțelan, atelierul de pictură pe sticlă și atelierul de decorat globuri pentru bradul de Crăciun (coordonate de Malvine Mocenco), atelierele de podoabe de lut pentru bradul de Crăciun și sorcove (coordonate de Nicoleta Mitroi) și atelierele de confecționat ghirlande organice, îngerași și păpuși tradiționale (coordonate de Valeria Călin).

Citiți și: Moș Crăciun, la copiii din Bradu

Toate atelierele au ca tematică sărbătorile de iarnă și se desfășoară în spații special amenajate, într-o atmosferă prietenoasă și deschisă, fiind bazate pe interactivitate și interacțiune. Înscrieri se fac la numărul de telefon 0248/266.364.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90