930×122 CAPRA 5

bilete

filarmonica1

Află de când şi la ce preţuri îţi poţi lua bilete şi abonamente pentru spectacolele Filarmonicii!

Consiliul Local a decis majorarea tarifelor practicate de Filarmonica Pitești pentru anul 2014.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Biletele şi abonamentele la noile prețuri vor fi puse în vânzare începând de mâine, 6 ianuarie, de la ora 12, la etajul II al Casei Cărţii (acolo unde se află sediul Filarmonicii). Este vorba în special de abonamentele pentru semestrul I al anului 2014 (16 ianuarie-26 iunie).

Preţul unui abonament pe o perioadă de 6 luni la categoria A este de 150 de lei, iar la categoria B – de 120 de lei. La categoria A un bilet costă 20 de lei, iar la categoria B – 15 lei. Un bilet pentru un concert educativ este 5 lei. În schimb, intrarea la un concert extraordinar costă 50 de lei la prima categorie, respectiv 30 de lei la a doua categorie.

Citiți și: Criză de carburant! Lovitură puternică pentru șoferi

Studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletului, iar elevii – de 75%.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3