930 x122 grota rece

duo meraviglia

ASISTENT UNIVERSITAR ÎN PITEŞTI, CONCERT LA FILARMONICĂ

Asistent universitar în Piteşti, concert la Filarmonică. Astăzi, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, Filarmonica Piteşti va organiza un recital cameral sub genericul „Ecco la primavera”, susţinut de Duo Meraviglia. Solişti la archlute vor fi Olivia Iancu şi Claudiu Lobonţ.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Format din cei doi chitariști, Duo Meraviglia a debutat în anul 2007. Duo Meraviglia prezintă programe variate, care acoperă toate perioadele stilistice, de la muzica veche la cea contemporană. Lucrările cântate sunt, în cea mai mare parte, transcripții proprii și aranjamente.

Născută în Piteşti, Olivia Iancu este absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din oraş şi a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Interpretare Muzicală, specializarea chitară clasică. A finalizat şi studiile de master şi doctorat la aceeaşi universitate de prestigiu. A obţinut numeroase burse în ţară şi peste hotare şi a susţinut importante masterclass-uri în Italia, Grecia, Anglia, Olanda, Cuba, Israel, Canada, Germania, Serbia şi Spania. A urmat un curs de specializare, de patru luni, în Polonia. Este laureată a unor concursuri muzicale în Cluj-Napoca, Alba Iulia, Braşov, Bucureşti, Sinaia, Tulcea sau Craiova.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În prezent este asistent universitar la Departamentul de Arte al Universității din Pitești (UPIT).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90