CONCERT AZI ÎN PITEȘTI | ePitesti
Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

CONCERT AZI ÎN PITEȘTI

Concert azi în Pitești. Filarmonica Piteşti organizează astăzi, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert dedicat Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: VEDETĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI

Orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Răzvan Luculescu, va interpreta: Schumann – Simfonia nr. 1 în Si bemol major a Primăverii, Ceaikovski – Valsul florilor din Spărgătorul de nuci, Saint-Saens – Bacchanale din opera Samson și Dalila, Strauss Jr. – Valsul Trandafirii din Sud, Loewe – selecțiuni din My Fair Lady, Leroy Anderson – Valsul pisicii și Temistocle Popa/Răzvan Luculescu – Lalele, lalele (în primă audiție pentru orchestră simfonică).

Dirijorul Răzvan Luculescu este absolvent al Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti (pian şi contrabas) şi al Universității Naţionale de Muzică Buucreşti.

Citiți și: O COMOARĂ DE VIOARĂ! ÎN CURÂND, ÎN PITEȘTI

A avut colaborări cu instituţii muzicale de prestigiu din Scoţia, Austria și România. Din 2001 locuieşte în Scoţia, acolo unde, în Glasgow, este directorul şi dirijorul corului Milngavie Choir. A mai dirijat orchestra Filarmonicii Piteşti în 2008 şi 2010.

Comdata 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066