930 x122 grota rece

filarmonica pitesti

CONCERT AZI ÎN PITEȘTI

Concert azi în Pitești. Filarmonica Piteşti organizează astăzi, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert dedicat Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Ocazie rară: Piteștenii – călătorie în timp

Orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Răzvan Luculescu, va interpreta: Schumann – Simfonia nr. 1 în Si bemol major a Primăverii, Ceaikovski – Valsul florilor din Spărgătorul de nuci, Saint-Saens – Bacchanale din opera Samson și Dalila, Strauss Jr. – Valsul Trandafirii din Sud, Loewe – selecțiuni din My Fair Lady, Leroy Anderson – Valsul pisicii și Temistocle Popa/Răzvan Luculescu – Lalele, lalele (în primă audiție pentru orchestră simfonică).

Dirijorul Răzvan Luculescu este absolvent al Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti (pian şi contrabas) şi al Universității Naţionale de Muzică Buucreşti.

Citiți și: Unul dintre cei mai mari artiști ai României, de renume internațional, vine la Pitești!

A avut colaborări cu instituţii muzicale de prestigiu din Scoţia, Austria și România. Din 2001 locuieşte în Scoţia, acolo unde, în Glasgow, este directorul şi dirijorul corului Milngavie Choir. A mai dirijat orchestra Filarmonicii Piteşti în 2008 şi 2010.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90