930 x122 grota rece

antonio vivaldi

CONCERT DE PAȘTE ÎN PITEȘTI

Concert de Paște în Pitești. Filarmonica Piteşti organizează astăzi, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, concertul tradițional de Paște.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijată de Tiberiu Oprea, vor evolua, ca soliști, violoniștii Alexandra Mirea, Constantin Mirea, Oliviu Constantinescu și Vlad Railean, violonceliștii Paul Oneci și Alexandru Gorneanu, flautistele Casandra Iamandi și Loredana Costică-Oneci și oboistul Raymond Cimpoeșu.

În program: Antonio Vivaldi – Concert pentru 2 viori în la minor, op. 3, Concert pentru 2 violoncele şi orchestră în sol minor, Concert pentru flaut şi orchestră în Sol major op. 10 nr. 2, La Notte, Concert pentru flaut piccolo şi orchestră în Do major și Concert pentru oboi şi orchestră în Do major și Arcangelo Corelli – Concerto Grosso în Re major, op.6, nr.4.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

Atât dirijorul, cât și soliștii sunt angajați ai Filarmonicii Pitești, unii dintre ei chiar de la înființare, din 2007.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90