930×122 CAPRA 5

concert

CONCERT EXTRAORDINAR DE SIMFONIA LALELELOR

Concert extraordinar de Simfonia Lalelelor. Cu prilejul ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor, Filarmonica Piteşti organizează astăzi, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional, concertul cameral „Pianul călător” (ediția a IX -a), parte a turneului extraordinar al pianistului Horia Mihail.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

În program, lucrări de J. Haydn, W.A. Mozart și L. v. Beethoven.

Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria și Statele Unite ale Americii.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Artiști giganți pe scena Filarmonicii!

Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”.

În ultimii ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte în Berlin, Praga, Munchen, dar și în orașe din China, Italia, Bulgaria și Danemarca.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90