930 x122 grota rece

bianca ionescu

CONCERT EXTRAORDINAR ÎN PITEȘTI

Concert extraordinar în Pitești. Filarmonica Piteşti vă invită joi, 30 noiembrie 2017, la Centrul Multifuncţional, acolo unde de la ora 19 va avea loc un concert vocal-simfonic extraordinar dedicat Zilei Naţionale a României.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, vor concerta, ca soliste, sopranele Daniela Vlădescu (foto) şi Bianca Ionescu.

În program: Tiberiu Brediceanu – „Patru dansuri românești pentru orchestră” și „Doina Stăncuței” din opera „La seceriș”, Gherase Dendrino – „Aria Martei” și „Tu…”, „Aria Berthei” din „Lăsați-mă să cânt”, George Grigoroiu – „Muzica e viața mea”, arie din opereta „Valurile Dunării”, Florin Comișel – „Aria Măriucăi” din „Culegătorii de stele” și „Aria Ioanei” din „Răspântia”, George Enescu – „2 Lieduri pe versuri de Clement Marot” și „Rapsodia română în Re majopr op.11, nr.2” și Tiberiu Olah – Suita simfonică „Mihai Viteazul”.

Citiți și: Spectacol inedit! Invitați de talie internațională

Şefă de promoţie a Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, soprana Daniela Vlădescu a devenit cunoscută din ultimul an de facultate, atunci când a şi câştigat un concurs la Filarmonica din Braşov. Telegenică, talentată, a avut numeroase apariţii în emisiuni de televiziune. A fost solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti. În prezent, conduce Teatrul Liric din Constanţa.

Prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, Bianca Ionescu este un nume de referinţă în muzică. Este absolventă a Conservatorului de Muzică din Bucureşti la clasa de canto a profesoarei Arta Florescu. Din 2005 doctor în muzică în domeniul operetei româneşti, este director al teatrului de operetă din Bucureşti. Are în repertoriu 20 de roluri principale de operetă şi zece de operă. S-a remarcat în „Liliacul”, „Sânge vienez”, „O noapte la Veneţia”, „Voievodul ţiganilor”, „Văduva veselă”, „Victoria şi-al ei husar”, „Contesa Maritza”, „Poveste din Cartierul de Vest” şi musicalul „Rebecca”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3