930 x122 grota rece

buzdugan

CRBL, APARIŢIE DE SENZAŢIE! VEZI ŞI NOUL SĂU VIDEOCLIP!

Un nou look şi un nou videoclip semnat CRBL! Piteşteanul face ce face şi apare în lumina reflectoarelor de fiecare dată diferit.
Pentru videoclipul piesei „Bună dimineaţa”, transformarea este una radicală. Artistul poartă o barbă cu care fanii nu l-au mai văzut până acum.
„Am lansat noul videoclip la piesa „Bună dimineaţa” împreună cu Denise! Piesa e potrivită în fiecare dimineaţă alături de o cafea bună!”, a scris artistul pe contul său de socializare.
Piteşteanul a precizat totodată că este prima piesă compusă de el, iar colaborarea cu Denise, asistenta oamenilor de radio şi televiziune Buzdugan şi Morar, a venit întâmplător, după ce acesta i-a auzit vocea la radio. Imediat, interpretul a promis că va lansa o piesă cu ea.
Piesa cu care îţi începi dimineaţa o puteţi asculta aici:
(Foto: Facebook Eduard CRBL)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3