930×122 CAPRA 5

colegiul zinca golescu

FILARMONICA REIA CONCERTELE PENTRU ELEVI

Filarmonica reia concertele pentru elevi. Filarmonica Piteşti reia și în stagiunea a XII-a seria concertelor educative pentru elevi. Primii care se vor bucura de acordurile muzicii clasice vor fi elevii Colegiului Național „Zinca Golescu” (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijată de Tiberiu Oprea, va interpeta Concertul pentru pian și orchestră în Do major, nr. 13 de W.A. Mozart și Concertul pentru pian și orchestră în la minor, op. 16 de Edvard Grieg. Soliști, la pian, vor fi Iulia Toma și Alexandru Manonache.

Concertul va avea loc marți, 16 octombrie 2018, de la ora 13, la Centrul Multifuncţional.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Amintim că mâine, 15 octombrie, Filarmonica Pitești vă invită la concertul cameral extraordinar „West meets East. Enescu Menuhin Shankar”, susţinut de Alexandru Tomescu (vioară), Sânziana Mircea (pian), Rohan Dasgupta (sitar), Udhai Mazumdar (table) şi Bhaskar Das (bansuri). AICI puteți citi amănunte despre acest concert-eveniment.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3