Donaris 930 x 122

concurs

JOHNNY BĂDULESCU, UN NOU PREMIU LA UN CONCURS INTERNAŢIONAL

Talentat, creativ şi dornic să progreseze, tânărul solist vocal din orașul Mioveni Ion Moise Bădulescu a mai bifat un succes.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

După ce recent a obţinut marele trofeu ,,Ghiocelul de Aur’’ la festivalul ,,Primăvara Teleormăneană”, Johnny și-a demonstrat talentul și la un festival internaţional. Este vorba despre festivalul ,,Flori de mai’’, care s-a desfăşurat în perioada 21-24 mai în Călăraşi şi la care a obţinut locul II. Primul loc i-a revenit lui Alessio Paddeu, italianul care a ajuns în finala X Factor.

,,A fost foarte greu și am avut emoţii la gală pentru că eram printre cei mai mici concurenţi ca vârstă, dar m-am simţit minunat pe scenă. Am cântat melodiile Mamma knows best şi Să nu-mi iei niciodată dragostea.’’, spune Ion Moise Bădulescu.

Citiți și: Care este cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Pitești

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90