New Profesional Consult 930 x 122

concert

JOIA, MARE CONCERT ÎN PITEȘTI

Joia, mare concert în Pitești. Filarmonica Piteşti organizează astăzi, 5 aprilie 2018, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, concertul simfonic de Paşte.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Concertul va fi susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, avându-i ca solişti pe Mihai Ailenei şi Daniel Radu (clarinet).

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

În program: Franz Krommer-Kramar – Concert pentru două clarinete în Mi bemol major, op. 91, și Joseph Haydn – Ultimele șapte cuvinte ale lui Iisus pe cruce.

Concertul din Joia Mare este inclus în proiectul „Integrala concertelor duble”, proiect pe care cei doi clarinetişti îl susţin şi la alte filarmonici din ţară.

Născut în Ploieşti, Daniel Radu este şef partidă clarinet la Filarmonica Ploieşti. A fost prim-clarinetist la Amman Symphony Orchestra, profesor de clarinet la Conservatorul Naţional de Muzică din Amman şi colaborator la Brussels Philharmonic din Belgia. Se va afla în premieră la Filarmonica Piteşti.

Doctor în muzică, Mihai Ailenei este profesor de clarinet la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi. Prim-solo clarinet în orchestra simfonică a Filarmonicii „Moldova” din Iaşi, a susţinut recitaluri şi concerte cu orchestre de prestigiu din ţară şi din străinătate. A mai fost prezent la Filarmonica Piteşti, în 2011.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3