930×122 CAPRA 5

micesti

O TÂNĂRĂ SPERANȚĂ A MUZICII POPULARE ARGEȘENE

Steliana Antonia Tănase are 16 ani și este din comuna argeșeană Miceşti.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Studiază la Liceul Teoretic ,,Ion Barbu’’ şi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, ambele din Pitești. Alături de profesorii săi coordonatori, Mihaela Chiriţescu şi Ionuţ Cârstea, Steliana descoperă tainele muzicii populare româneşti. Învață naiul și, mai ales, să devină o solistă vocală de primă mână.

,,Simt că muzica populară mă reprezintă cel mai bine. Am încercat să interpretez şi muzică uşoară, dar nu mi s-a potrivit. În urmă cu un an am început să studiez şi naiul. Inițial mi-a fost teamă, pentru că este, totuşi, un instrument complex. Acum, însă, încep să-i desluşesc tainele. De altfel, am înţeles că doar prin multă muncă și perseverență poţi face performanţă.’’, spune Steliana pentru ePitești.

Citiți și: VIDEO/UPDATE: INCENDIU VIOLENT ÎN COMUNA MICEȘTI

Ea își doreşte ca după terminarea liceului să se înscrie la secția Pedagogie Muzicală a Universității piteștene. (Foto: Facebook Antonia Steliana Tănase)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90