NOR CURIER 930X122

decedati

INCENDIU VIOLENT ÎN MICEȘTI. SOȚ ȘI SOȚIE, DECEDAȚI

Incendiu violent în Micești. Soț și soție, decedați. Un bărbat, de 45 de ani, și o femeie, de 39 de ani, și-au pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit în această seară la o casă de locuit (cu două camere) din satul Purcăreni al comunei argeșene Micești.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

”Într-o cameră au fost descoperite două persoane decedate, identificate de aparținători ca proprietarii locuinței. Până la acest moment, cei doi par intoxicați cu monoxid de carbon și nu ar avea urme de violență”, transmite Poliția Argeș, care precizează că cele două victime erau soț și soție.

Victimele au fost găsite „cu arsuri minore, în stare de inconștiență. Ulterior, medicul a constatat decesul acestora”, anunță și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pompierii au intervenit cu echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului, care se manifesta generalizat. Au ars acoperișul pe aproximativ 30 de metri pătrați, mobilier și aparatură electrocasnică, mai informează ISU.

La fața locului au ajuns și trei ambulanțe de prim ajutor și, respectiv, de terapie intensivă mobilă. Echipajele medicale nu a mai putut face, însă, nimic pentru cele două victime.

Pompierii vor stabili cauza izbucnirii incendiului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90