930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

PERSONAJELE DIN „FROZEN”, ÎN ȘCOLI

Personajele din „Frozen”, în școli. Anna, Elsa și Prințul Hans, trei dintre personajele musicalului „Frozen, regatul înghețat”, au avut programată o întâlnire specială cu elevii din instituțiile de învățământ din Mioveni.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Cei trei au ținut să-i invite personal pe copii și adolescenți la viitorul lor spectacol, care va avea loc în Mioveni, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, pe 4 iunie 2018, de la ora 17:30.

Prințesa Anna (Adina Răducan), Prințul Hans (Johnny Bădulescu) și Regina Elsa (Sabrina Diacov) au facut poze cu copiii, le-au dat autografe și au cântat cu ei melodiile lor îndrăgite din desenul animat cu același nume.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Pe 4 iunie veți avea parte de un show muzical în limba română, cu dansuri, momente de balet, proiecții 3D, costume și decoruri de basm, alături de personaje îndrăgite: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff și Olaf.

La spectacol, în regia lui Bogdan Caragea, își vor aduce contribuția peste 30 de actori și dansatori profesioniști.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia și de la Centrul Cultural Mioveni sau online, pe eventim.ro. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90