New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

“LĂUTARII” DIN CHIȘINĂU DAU RECITAL ÎN MIOVENI

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează un super spectacol dedicat tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Spectacolul va fi susținut de orchestra ,,Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, și de invitați speciali.

Astfel, duminică, 8 martie 2020, în sala de spectacole a Casei de Cultură Dacia din Mioveni vor avea loc două reprezentații: de la ora 17 și de la ora 20 (click pe imagine pentru vizualizarea completă a afișului evenimentului):

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Prețul unui bilet este cuprins între 30 și 50 de lei, în funcție de așezarea în sală. Biletele pot fi cumpărate de la Centrul Cultural Mioveni de luni până joi între orele 8 și 16, vineri între 8 și 14 și sâmbătă în intervalul orar 9-12. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0348/445.856.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3