EcoMoto 930×122

adrian cioroianu

RECITAL EXTRAORDINAR ÎN PITEŞTI

Recital extraordinar în Piteşti. Filarmonica Pitești va organiza vineri, 16 noiembrie 2018, de la ora 19, la sediul său de la Centrul Multifuncțional, un recital extraordinar de muzică și poezie, avându-l ca invitat special pe renumitul istoric Adrian Cioroian. Programul este gândit sub semnul Centenarului Marii Uniri.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

După conferința, cu titlul „Despre centenar și pace și primul război mondial”, susținută de Adrian Cioroianu, va urma spectacolul „Pianul cu poeme – 100 de ani de poezie românească”, susținut de pianista Ioana Maria Lupașcu și actrița Daniela Nane (pentru cei care nu știu, soția lui Adrian Cioroianu), care au mai colaborat cu Filarmonica Pitești în stagiunile trecute.

În program, muzică de Rachmaninov, Vivaldi, Ioan Dobrinescu, Guy Bacos și Chopin și poezii de Eminescu, Eftimiu, Magda Isanos, Nichita Stănescu și George Coșbuc.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Iată cum istoria se întâlnește cu muzica și poezia la Filarmonica Pitești!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90