930×122 CAPRA 5

cristiana radu

RECITAL EXTRAORDINAR ÎN PITEȘTI

Recital extraordinar în Pitești. Filarmonica Piteşti vă invită vineri, 15 martie 2019, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, la recitalul extraordinar de swing și jazz susținut de Meena și bandul său.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Unul dintre talentele muzicale ale generației tinere din România, Meena realizează un mix între jazz și muzica tradițională, abordând genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor ᾽20, jazz-ul standard și swing-ul anilor ᾽30 și până la muzica braziliană de jazz și muzica Micului Paris.

Vocea soft și versatilă îi permite abordarea stilurilor pop-latino și bossa-nova.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

După o carieră de zece ani în marketing și PR, Cristiana Radu a decis să facă un pas curajos și să-și urmeze pasiunea pentru muzică sub pseudonimul Meena. Cântă, alături de trupa sa, pop-latino și bossa-nova, inspirată muzical de Shakira, Thalia, Celia Cruz, Beyonce, Ella Fitzgerald și Lady Gaga.

Pasiunea Meenei pentru multiculturalitate și proiectele pe care le-a întreprins de-a lungul timpului au inspirat-o să cânte în engleză, spaniolă, portugheză, greacă și sanscrită.

Concertul fiind inclus în stagiune, abonamentele sunt valabile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90