930×122 CAPRA 5

astor piazzolla

SEARĂ ARGENTINIANĂ DE EXCEPȚIE ÎN PITEȘTI

Seară argentiniană de excepție în Pitești. Filarmonica Piteşti vă invită joi, 31 mai 2018, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, la un concert simfonic de muzică argentiniană, realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Argentinei.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

În preajma Zilei Naţionale a Argentinei, concertul are ca scop promovarea în Europa a muzicii argentiniene și a lui Astor Piazzola.

La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice a Filarmonicii Piteşti se va afla dirjorul argentinian Jose Maria Ulla (foto interior).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În program, printre altele: Gabriel Senanes – „Resolana”, Astor Piazzolla/Mariano Castro – „Fuga y misterio”, Carlos Gardel – „Por una cabeza” și Astor Piazzolla – „Oblivion”, „Esqualo”, „Adios nonino” și „Libetango”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90