New Profesional Consult 930 x 122

filarmonica pitesti

SOPRANĂ FAIMOASĂ CONCERTEAZĂ ÎN MIOVENI

Soprană faimoasă concertează în Mioveni. Vineri, 29 iunie 2018, în Mioveni va avea loc un concert vocal-simfonic de excepție.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

De la ora 20, pe scena din Centrul Civic al orașului va concerta soprana Soyung Yu, din Coreea de Sud, acompaniată de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Mădălin Sandu.

Concertul se va desfășura sub egida Zilelor Oraşului Mioveni, iar accesul va fi liber (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Soprana Soyung Yu a absolvit, la clasa de canto, cursurile Universităţii Yonsei din Seul şi ale Universităţii de Muzică din Viena. De asemenea, a finalizat cu succes şi cursurile de operă de la universitatea vieneză.

Primul premiu l-a câştigat în 1987, în urma participării sale la un concurs de canto organizat de Ministerul Culturii din Coreea de Sud. În timpul studenţiei a susţinut o mulțime de recitaluri şi concerte cu orchestre din Coreea de Sud, Germania, Austria, Ungaria și Cehia.

În 1998 a debutat pe scena Operei din Viena, iar în 2000 a urcat în premieră pe scena Operei Române din Cluj-Napoca.

A câştigat numeroase premii la concursurile de gen la care a participat și a fost aplaudată în mari săli de concerte din Coreea de Sud, Japonia, SUA, Austria, Germania, Italia, Cehia, Ungaria, Polonia și România.

Evenimentul este susținut de Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90