930×122 CAPRA 5

ic bratianu

TED, RAPER-UL DIN „BRĂTIANU”

„Boboc” la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești, Teodor (Ted) Cristian Rusu vrea să atragă cât mai multe persoane către stilul muzical pe care îl cântă: rap.

Citiți și: Proiect de mare anvergură la Colegiul Național „I.C. Brătianu”

„Ascultam o melodie de la Deliric acasă şi mi-am zis că pot face şi eu asta, poate chiar mai bine, şi am început să scriu versuri!”, spune Teodor. Din vara anului trecut şi până acum are la activ 5 piese, cu care participă la spectacole în diverse pub-uri din oraș. A fost invitat să susțină primul lui concert imediat după ce și-a lansat cea de a doua piesă. Versurile melodiilor sale sunt despre viaţă, rostite într-un limbaj decent și pe note muzicale.

„Inspiraţia îmi vine din întâmplările petrecute în viaţă! O melodie uşoară o scriu în 10 minute, dar pentru o melodie cu mesaj puternic am nevoie de 3-4 ore. Am participat la concursuri de caritate și am avut și o să mai am concerte în localurile din Piteşti. Majoritatea tinerilor nu dețin o cultură muzicală şi ei înţeleg muzica fix cum o aud. Muzica, însă, în special muzica rap, reprezintă mesajul din spatele versurilor. Din păcate, genul de muzică pe care îl cânt nu este foarte bine promovat!”, consideră raper-ul de la „I.C Brătianu”. Cu toate acestea, tânărul continuă să pună versuri pe hârtie şi să încerce să arate că muzica rap trebuie și merită ascultată şi simţită.

Citiți și: CONDAMNATĂ PENTRU TRAFIC DE DROGURI, LA VOCEA ROMÂNIEI!

Pentru viitor Teodor Cristian Rusu îşi doreşte o carieră în muzică. Dacă nu va reuşi, se va îndrepta către o carieră în IT, mai ales că este înscris la profilul matematică-informatică.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90