930 x122 grota rece

ceausescu

Ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu va cânta în Mioveni arii celebre

De Ziua Naţională a României, Filarmonica Piteşti este invitată să susţină un concert vocal-simfonic în Mioveni.

Citiți și: A MURIT DOINA CORNEA

Primăria şi Centrul Cultural al orașului constructorilor de automobile vor organiza duminică, 1 decembrie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură „Dacia” un concert extraordinar susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti şi de dirijorul Tiberiu Oprea. Invitaţi de onoare sunt soprana Daniela Vlădescu şi tenorul Răzvan Săraru. Daniela Vlădescu este ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu, băiatul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu.

Piese muzicale semnate de Puccini, Verdi, Lehar, Kalmann, Strauss, E de Curtis, Sorozabal, de Curtis, di Capua, Loewe și Frimml vor fi audiate în premieră în Mioveni. Arii şi duete precum „O sole mio”, Nessun dorma”, „La donna e mobile”, „No puede ser” sunt darul Filarmonicii Piteşti pentru public de Ziua Naţională a României.

Citiți și: DANIELA GHIŢĂ: ,,AŞ FI ÎMPUŞCAT BARZA CARE TE-A ADUS!’’

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90