930 x122 grota rece

concert

ULTIMA ORĂ: SURPRIZE LA SIMFONIA LALELELOR

Ultima oră: Surprize la Simfonia Lalelelor. Cu ocazia ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor, Filarmonica Pitești a pregătit un program special. Managerul instituției, Jean Dumitrașcu, a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Prima surpriză este programată pentru joi, 19 aprilie, de la ora 19: muzică de film, cu dirijorul Simona Strungaru și solistul Valentin Ghiţă (oboi). Programul poate fi consultat mai jos (click pe imagine pentru mărire):

A doua surpriză va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 18: „Rozariul Florilor” la Simfonia Lalelelor, cu ansamblul Tânărul Balet Moldovenesc al Colegiului Național de Coregrafie din Chișinău (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

Amintim că ediția 2018 a Simfoniei Lalelelor se va desfășura în weekend-ul 20-22 aprilie. Amănunte și imagini de la Simfonia Lalelelor 2017, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3