930×122 CAPRA 5

all of me

UN NOU SUCCES PENTRU GRAȚIELA MARINEAȚĂ – ASCULTĂ AICI!

Graţiela Marineaţă, violonista originară din Pitești, nu încetează să ne surprindă plăcut cu interesantele sale colaborări. A urcat pe scenă alături de cel mai rapid pianist din lume, Havasi, a apărut în hitul ,,30 de grade’’, interpretat de F. Charm feat. Ligia, iar de curând a colaborat cu Anthony Iguacu pentru un cover al celebrei melodii „All of Me”.

Citiți și: PITEȘTEANCĂ DE SUCCES, GALĂ CU PRINȚUL PAUL ȘI PRINȚESA LIA

Anthony este un artist născut în Nigeria, care a venit în România pentru a-şi urma cariera muzicală. A ajuns să lucreze cu producători faimoşi şi să participe la Eurovision şi la concursul tv ,,Vocea României’’. Versurile de dragoste şi ritmurile de club îl reprezintă perfect.

Ca de fiecare dată, Graţiela cântă impecabil la vioară.

Citiți și: GRAŢIELA MARINEAŢĂ, LA DEGUSTARE DE VINURI

Amintim că artista are 24 de ani, a urmat cursurile Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, iar ulterior a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Capitală, secția vioară. Este și cadru didactic la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti și, de asemenea, predă cursuri de vioară la o școală de muzică din București. (Foto: Facebook Graţiela Marineaţă)

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3