Kaia 930 x 120

grațiela marineață

VIOLONISTA DIN PITEȘTI CARE A UIMIT CAPITALA E VEGETARIANĂ

Violonista Graţiela Marineaţă este… vegetariană.

Citiți și: CURSURI GRATUITE PENTRU COPII

,,Am decis să devin vegetariană în urmă cu trei ani. Atunci m-am documentat foarte bine în această privinţă şi am conştientizat că eşti ceea ce mănânci şi ceea ce gândeşti. La început a fost o provocare pentru mine, dat fiind faptul că familia mea nu prea era de acord. Pe măsură ce a trecut timpul, însă, am început să fiu din ce în ce mai convinsă că nu mă voi mai întoarce niciodată la alimentaţia care include şi carne. Totuși, mai consum carne de peşte, dar destul de rar.’’, ne spune piteșteanca stabilită în București care a uimit lumea muzicală a Capitalei cu talentul său.

I-a schimbat în vreun fel viața opțiunea pentru stilul de alimentație vegetarian?

Citiți și: PITEȘTEANCA GRAZIELLA VA CONCERTA ÎN BRUXELLES

,,Am remarcat schimbări. Sunt mereu veselă, plină de viaţă, zâmbesc foarte mult şi am o fericire interioară pe care nu o simţeam la acest nivel atunci când consumam carne. Carnea animalelor conţine o vibraţie joasă. În momentul în care animalul este omorât el secretă o cantitate enormă de adrenalină pentru a se salva. Toată adrenalina se transformă în durere, în suferinţă și se transmite în organismul celui care consumă carnea. Apoi se manifestă şi în viaţa lui de zi cu zi. Omul nu mănâncă potrivit nevoilor corpului său, ci pentru plăcerea gustului. Avem posibilitatea să alegem fructele și legumele, de ce să mâncăm carne?’’, afirmă Graţiela Marineață.

Despre Grațiela puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/violonista-gratiela-marineata-seara-regala-casa-printului-paul/. (Foto: Facebook Graţiela Marineaţă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3