New Profesional Consult 930 x 122

class

CRISTINA GHIŢĂ CÂNTĂ ÎN TRUPA CLASS!

Cristina Ghiţă, frumoasa studentă în vârstă de 23 de ani de la Drept care a câştigat titlul de Miss Boboc Universitatea Piteşti și care cântă la vioară, ne anunţa nu cu mult timp în urmă că trupa din care făcea parte s-a destrămat. Dar iată că tot răul este spre bine!

Citiți și: CURSURI GRATUITE PENTRU COPII

De curând Cristina a legat o colaborare cu trupa Class. Fetele de la Class au aflat că a rămas fără formaţie și au contactat-o pentru a cânta alături de ele.

,,Sunt fostele mele colege de pe vremea când făceam parte din Nistor Family Band. Când au aflat că am rămas fără formație m-au contactat şi m-au rugat să cânt cu ele. Am acceptat și am devenit astfel a treia fată din trupă, vocalistă şi instrumentistă. Sper ca această colaborare să dureze cât mai mult deoarece este un proiect inedit.’’, declară Cristina Ghiță pentru ePitești. (Foto: Facebook Kristina Ghiță)

Citiți și: APPLAUSE PENTRU LADY GRAȚIELA! INTRĂ ȘI ASCULTĂ!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3