Donaris 930 x 122

bruxelles

PITEȘTEANCA GRAZIELLA VA CONCERTA ÎN BRUXELLES

Sâmbătă seara violonista Graţiela Marineaţă va cânta într-un club din Bruxelles, Belgia, la invitația gazdelor. Este pentru prima dată când piteșteanca va concerta peste hotare.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

,,Când eram ceva mai mică de vârstă am mai cântat în Sofia, în Bulgaria, însă într-un cor. Este pentru prima oară când voi cânta la vioară într-o altă ţară. Nu pot spune că am emoţii, sunt obişnuită cu scena. Aştept cu nerăbdare acest eveniment, care în mod sigur se va transforma într-o experienţă de neuitat.

Îmi pare rău că nu voi avea suficient timp la dispoziţie pentru a vizita orașul, pentru că a doua zi, duminică, trebuie să fiu prezentă în Bucureşti la un alt eveniment.’’, spune Graziella, numele ei de scenă, pentru ePitești.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

În vârstă de 24 de ani, Graţiela Marineaţă este absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești și a Universității Naţionale de Muzică din Capitală, secția vioară. Acum este și cadru didactic la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti și, de asemenea, predă cursuri de vioară la o școală de muzică din București.

A urcat pe scenă alături de cel mai rapid pianist din lume, Havasi, a apărut în hitul ,,30 de grade’’, interpretat de F. Charm feat. Ligia și a colaborat cu nigerianul Anthony Iguacu pentru un cover al celebrei melodii „All of Me”. (Foto: Facebook)

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3