930 x122 grota rece

bruxelles

LAURENȚIU REBEGA, SPRIJIN DE LA BRUXELLES PENTRU SANITAS

Laurențiu Rebega, sprijin de la Bruxelles pentru Sanitas. Europarlamentarul Laurențiu Rebega s-a întâlnit ieri, în Bruxelles, cu liderii Uniunii Sindicale Sanitas București.

Citiți și: Urmează un mare haos într-un sector vital! Se strâng semnături

Rebega a anunțat că îi va sprijini pe sindicaliști în demersurile lor de apărare a drepturilor asistenților medicali și ale moașelor.

Citiți și: Va fi haos în spitale! Începe greva!

„Am avut plăcerea să îi primesc în vizită la Parlamentul European pe reprezentanții Uniunii Sindicale Sanitas Bucureşti.

Pe langă discuțiile avute, aceştia mi-au prezentat o petiție cu privire la uniformizarea studiilor necesare pentru recunoaşterea profesiei de asistent medical în România. Voi susține această petiție în calitatea mea de membru al Comisiei pentru petiții din Parlamentul European.”, scrie Laurențiu Rebega pe pagina sa de socializare.

Declarația europarlamentarului, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90