Biroul de Credite

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA AVERTIZEAZĂ: ”ESTE O PALMĂ USTURĂTOARE!”

Laurențiu Rebega avertizează că am primit o ”palmă usturătoare peste obrazul României”.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Europarlamentarul Laurențiu Rebega interpretează mesajul prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, la București. ”Dureros pentru noi acest șir de declarații pe care prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, le-a făcut la București.

Sufocat de întrebările despre șefa DNA, despre ridicarea MCV-ului, intrarea în Schengen sau despre atacurile la adresa Justiției, acesta ridică parcă vălul de pe ochii guvernanților cu o întrebare: ”Cum ar fi dacă ați putea moderniza podurile, canalele, infrastructura? Toate acestea ar conferi un mare avânt economiei românești. Asta trebuie făcut!”

Citiți și: SCANDALOS: BANII EUROPENI PENTRU SĂRACII DIN ROMÂNIA, FURAȚI?

Cu alte cuvinte, înainte de a alerga după ciolan, mai puneți și osul la treabă, fraților!”, interpretează Rebega pe pagina sa de socializare declarațiile oficialului european.

Europarlamentarul român completează: ”Să nu ne înțelegem greșit, nu-i facem ochi dulci oficialului european, dar vorba lui, ”pentru numele lui Dumnezeu, nu începeți să alergați înapoi!”.”

Donaris 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066