Jupiter 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA AVERTIZEAZĂ: “NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI!”

Europarlamentarul Laurențiu Rebega trage un semnal de alarmă cu privire la întocmirea de liste transnaționale pentru viitoarele alegeri europene.

Citiți și: FMI, ATACAT DUR DE LAURENȚIU REBEGA: “ESTE ȘOCANT”

”Nu vă lăsați păcăliți!”, avertizează europarlamentarul, în ceea ce privește ”redistribuirea locurilor rămase libere ca urmare a plecării britanicilor din UE (BREXIT)”, având în vedere că dintre cele 73 de locuri disponibile ”46 ar putea fi alocate listelor transnaționale, iar restul – unei circumscripții europene”.

Laurențiu Rebega explică faptul că și în cazul în care România ar câștiga un loc în plus, este vorba despre angrenarea unor lungi dispute pe marginea unor interese naționale contradictorii.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, SEMNAL DE ALARMĂ: SUNTEM ÎN AL 12-LEA CEAS!

”Listele transnaționale vor crea, desigur, o confuzie suplimentară, atâta vreme cât vom avea de ales dintr-o înșiruire de germani, portughezi, francezi, polonezi și, pe ici, pe acolo, și câte un român.

Este lesne de înțeles haosul din mințile românilor, care și așa nu știu mare lucru despre europarlamentarii lor!

Din punctul meu de vedere, nu e altceva decât o altă încercare nerușinată de rupere a legăturilor naționale, de îndepărtare a reprezentatului ales față de țara sa și de înregimentare și subordonare față de Bruxelles!”, atenționează europarlamentarul.

El avertizează că ”listele transnaționale reprezintă doar interesul tactic al marilor state europene, iar visul de unificare europeană prin dizolvarea identității naționale va dinamita Europa!”.

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066