EcoMoto 930×122

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Pro România, reprezentare la nivel internațional. În țară, PSD se adună la miting. În perioada 8-9 iunie 2018, în Baku, capitala Azerbaidjanului, are loc o conferință a conservatorilor europeni: summitul „Building a Shared Future”, organizat sub egida Alianței Conservatorilor și Reformiștilor din Europa (ACRE).

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Evenimentul reunește lideri din politică, afaceri, guvern, mediul academic și sectorul nonprofit din întreaga Europă și din lume.

În tot acest timp, în țară, în Piața Victoriei din București, PSD se adună la un miting ”împotriva abuzurilor”.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

La summit participă și reprezentanți ai Pro România, care sunt alături de Richard Milsom, directorul executiv al ACRE (foto copertă).

Din delegația Pro România îi amintim pe europarlamentarul Laurențiu Rebega, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Ponta, Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, Cristi Cosmin, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, iar din partea organizației de femei, doctor-avocat Anca Bălășoiu.

Printre vorbitorii de la conferință se numără, alături de Laurențiu Rebega, foști președinți de state, miniștri, europarlamentari, șefi de partid din Azerbaidjan și reprezentanți de vârf ai unor organizații internaționale, potrivit stiripesurse.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3