Donaris 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, SEMNAL DE ALARMĂ: SUNTEM ÎN AL 12-LEA CEAS!

Europarlamentarul Laurențiu Rebega pleacă de la instituirea anului 2018 ca An al Patrimoniului European pentru a face câteva observații triste cu privire la soarta patrimoniului românesc.

Citiți și: EUROPARLAMENTAR PRO ROMÂNIA AVERTIZEAZĂ: ROMÂNIA DEVINE TOT MAI PUSTIE

”În întreaga Europă vor avea loc campanii de informare, educare și sensibilizare a opiniei publice pentru protejarea și respectarea istoriei și a valorilor comune spațiului european.”, precizează europarlamentarul.

Nu există patrimoniu european fără respectul, aprecierea și conservarea patrimoniului național, numai că ”România trece printr-o perioadă de erodare accentuată a sistemului de protecție și gestiune a patrimoniului românesc.”, atrage atenția Laurențiu Rebega.

Citiți și: EXCLUSIV! LAURENȚIU REBEGA, LA PRO ROMÂNIA

El dă ca exemplu în acest sens incidentul de săptămâna trecută din Galați, acolo unde cea mai veche statuie a lui Mihai Eminescu a fost vandalizată pentru a 30-a oară!

”Avem nevoie de modele pentru copiii noștri. Ani de-a rândul, lipsa de respect față de legi și disprețul față de școală, față de cultură și valorile spirituale au fost afișate fără rezerve. Avem nevoie de o reașezare a societății pe valori și de promovarea identității naționale, adică de o strategie asumată la cel mai înalt nivel și pusă în aplicare cu prioritate și cu conștiința că ne aflăm în al 12-lea ceas!”, conchide europarlamentarul.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066