Biroul de Credite

laurențiu rebega

EUROPARLAMENTAR PRO ROMÂNIA AVERTIZEAZĂ: ROMÂNIA DEVINE TOT MAI PUSTIE

Europarlamentar Pro România avertizează: „România devine tot mai pustie.” Europarlamentarul Laurențiu Rebega atrage atenția printr-un comunicat de presă că ”drama românilor care nu mai vor să fie români e nu doar a lor, ci și a României!”.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

”România devine tot mai pustie. E o realitate cu care nu trebuie să ne obișnuim. E o realitate care trebuie schimbată! România e părăsită, abandonată, ca o mamă care-și pierde copiii. Unul câte unul, fii ei dispar, cu tot cu promisiunile lor că se vor întoarce acasă. Românii pleacă și cei mai mulți nu se mai întorc. Această tendință este dramatică la nivelul populației de 16-30 de ani.”, avertizează europarlamentarul Pro România.

”Numai în 2016, 30.000 de români au dobândit cetățenia altui stat european, potrivit datelor Eurostat. Numărul este în creștere față de anul 2015. Și, de parcă nu ar fi îndeajuns, România este, și la acest capitol, prima din Europa!”, afirmă Laurențiu Rebega.

Citiți și: EXCLUSIV! LAURENȚIU REBEGA, LA PRO ROMÂNIA

Europarlamentarul consideră că răul în sine nu este că românii au solicitat și alte cetățenii, ci că unii renunță la cea română: „Și-atunci nu poți să nu te întrebi: de ce s-a ajuns aici?

Filosofia e cât se poate de simplă, iar realitatea este și ea tot pe atât de dramatică: un om dorește să devină cetățeanul altei țări atunci când simte că aceasta îi oferă siguranță. Când se simte apărat. Când onoarea, demnitatea și mândria lui sunt respectate așa cum se cuvine.”

”Drama românilor care nu mai vor să fie români e și a lor, dar și a României!

Nu are legătură cu cei care pleacă la muncă în străinătate. E mult mai mult decât atât. E drama unei lipse mortale de speranță! Să-ți scoți România din suflet e, cu siguranță, o rană de nevindecat. Și nimic nu e mai trist decât un spirit amputat. Suntem pe locul doi în lume în ceea ce privește emigrația, după Siria, o țară măcinată de război!”, atenționează europarlamenmtarul Pro România.

Laurențiu Rebega conchide: ”Este al 9 lea ceas – și ultimul! Dacă vom continua să ne complacem în resemnare, dacă vom da neputincioși din umeri, peste 20 de ani România va muri!

Ne trebuie un stat puternic, un stat care să-i ofere românului certitudinea, sentimentul că este respectat și prețuit „la el acasă”, care să-i dea „acoperirea” de a fi român! Până nu vom avea cu toții dorința de libertate, de bunăstare și de schimbare, vom fi „la noi în patrie, străini!”.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066