EcoMoto 930×122

laurențiu rebega

EXCLUSIV! LAURENȚIU REBEGA, LA PRO ROMÂNIA

Exclusiv! Laurențiu Rebega, la Pro România. Europarlamentarul Laurențiu Rebega aderă oficial la Partidul Pro România, formațiune politică înființată de Victor Ponta și Daniel Constantin.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

După cum precizează Laurențiu Rebega pentru ePitești, aderarea la Pro România era ”o chestiune firească, normală, din moment ce avem același mod de gândire, aceeași ideologie și aceleași viziuni despre cum ar trebui să fie situația României. Milităm pentru o Românie puternică.”

Rebega spune că va continua să gestioneze relațiile României cu celălalte state ale Uniunii Europene pentru eliminarea inegalităților existente între țările membre UE.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

”Punctul nostru prioritar este acela de a proceda altfel, de a reforma România, care se confruntă cu numeroase probleme, dar și Uniunea Europeană. Vom gestiona modul în care România propune viziuni și stategii, pentru a evita parti-priurile. Dorim, de exemplu, eliminarea inegalităților la subvențiile agricole între statele membre, dar și o putere mai mare de a lua decizii alături de celălalte state membre. România este un stat important al Uniunii Europene, având și capacitatea de apărare a granițelor UE.”, declară europarlamentarul pentru ePitești.

În ceea ce privește organizația județeană a Pro România Argeș, Laurențiu Rebega afirmă: ”Mă bucur că oameni precum Bogdan Ivan (foto) fac parte din Pro România. Îl cunosc de foarte mult timp, este un profesionist și a reușit să formeaze o echipă care își dorește să schimbe în bine lucrurile.

În perioada următoare vom demara proiecte comune și vom avea posibilitatea de a satisface toate dorințele argeșenilor și nu numai.”

Cu privire la Partidul Forța Națională, formațiune pe care o susținea, Rebega precizează că ”aproape toți membrii Partidului Forța Națională vor veni la Pro România, din moment ce susțin aceleași ideologii și viziuni.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3