Donaris 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, CITAT DE BBC: „ÎMPĂRȚIREA PRĂZII”

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a fost citat de BBC pe pagina electronică a publicației cu referire la dezbaterea de ieri de la Strasbourg cu privire la împărțirea post BREXIT a locurilor Marii Britanii din Parlamentul European.

Citiți și: FMI, ATACAT DUR DE LAURENȚIU REBEGA: “ESTE ȘOCANT”

”Toată lumea știe că Europa trebuie reformată, dar noi discutăm aici despre cu totul alte lucruri, nu despre cum să facem reforma.

În schimb, ne preocupă împărțirea prăzii după Brexit! Cu tot respectul, dar ne aflăm într-o situație care în România ar fi caracterizată ca ”a pune căruța înaintea cailor”.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA, SEMNAL DE ALARMĂ: SUNTEM ÎN AL 12-LEA CEAS!

Prin urmare, prima critică pe care aș aduce-o se referă la inversarea priorităților. Nu cred că locurile Regatului Unit trebuie să fie ocupate înainte de a decide viitorul UE. Este mai simplu, mai economic și mai onest față de cetățenii noștri!

În al doilea rând, propunerea Comisiei Afco seamănă foarte mult cu mărul oferit femeii de șarpele biblic. Combinarea distribuirii unor locuri cu așa-zisele liste transnaționale poate să seducă statele membre sub-reprezentate, dar este în realitate o manevră prin care se strivesc grav democrația și reprezentarea cetățenilor.”, a spus Laurențiu Rebega în plenul de la Strasbourg.

Declarația sa le-a atras atenția jurnaliștilor de la BBC, care și-au titrat relatarea cu un citat din europarlamentarul român: ”Împărțirea prăzii”.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066