Posada 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, REACȚIE DURĂ: „SĂ BATEM CU PUMNUL ÎN MASĂ!”

Europarlamentarul Laurențiu Rebega avertizează că în 2018 numărul imigranților veniți pe mare va crește și că, prin urmare, România va fi expusă riscului.

Citiți și: FMI, ATACAT DUR DE LAURENȚIU REBEGA: “ESTE ȘOCANT”

”Nici nu s-a uscat bine „cerneala” de pe ultimul meu comunicat (n.r. – amănunte, AICI) și răspunsul „amețitor” al Comisiei Europene cum că sosirile migranților pe mare „par” să fi încetat este contrazis și de directorul Agenţiei europene pentru frontiere şi paza de coastă (Frontex), Fabrice Leggeri, care a declarat că în 2018 numărul de migranţi ilegali sosiţi pe mare va crește!”, arată europarlamentarul român.

Laurențiu Rebega avertizează că ”țara noastră riscă sancțiuni din partea Comisiei Europene ca urmare a neîndeplinirii cotelor obligatorii de migranți (de trei ori mai mari decât putem duce!)” și propune ca soluție ”Să batem “cu pumnul în masă” și să cerem stabilirea cotelor printr-o negociere directă cu fiecare stat în parte! Altfel, vom fi mereu vulnerabili pe acest subiect!”.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA AVERTIZEAZĂ: “NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI!”

De altfel, precizează europarlamentarul, ”n-ar trebui să mai mire pe nimeni reorientarea refugiaților către Marea Neagră. Este firească, după ce vechile căi de intrare în Europa (Italia și Grecia) au fost închise.

Ungaria a ridicat garduri la granița de sud cu Serbia, blocând culoarul către Germania, iar azi toți ochii sunt ațintiți către Spania, care și-a dublat în 2017 numărul migranţlor ilegali, sosiți cu ambarcaţiuni plecate din Maroc şi Algeria!”.

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

Posada 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066