NOR CURIER 930X122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA, REACȚIE DURĂ: „SĂ BATEM CU PUMNUL ÎN MASĂ!”

Europarlamentarul Laurențiu Rebega avertizează că în 2018 numărul imigranților veniți pe mare va crește și că, prin urmare, România va fi expusă riscului.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

”Nici nu s-a uscat bine „cerneala” de pe ultimul meu comunicat (n.r. – amănunte, AICI) și răspunsul „amețitor” al Comisiei Europene cum că sosirile migranților pe mare „par” să fi încetat este contrazis și de directorul Agenţiei europene pentru frontiere şi paza de coastă (Frontex), Fabrice Leggeri, care a declarat că în 2018 numărul de migranţi ilegali sosiţi pe mare va crește!”, arată europarlamentarul român.

Laurențiu Rebega avertizează că ”țara noastră riscă sancțiuni din partea Comisiei Europene ca urmare a neîndeplinirii cotelor obligatorii de migranți (de trei ori mai mari decât putem duce!)” și propune ca soluție ”Să batem “cu pumnul în masă” și să cerem stabilirea cotelor printr-o negociere directă cu fiecare stat în parte! Altfel, vom fi mereu vulnerabili pe acest subiect!”.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

De altfel, precizează europarlamentarul, ”n-ar trebui să mai mire pe nimeni reorientarea refugiaților către Marea Neagră. Este firească, după ce vechile căi de intrare în Europa (Italia și Grecia) au fost închise.

Ungaria a ridicat garduri la granița de sud cu Serbia, blocând culoarul către Germania, iar azi toți ochii sunt ațintiți către Spania, care și-a dublat în 2017 numărul migranţlor ilegali, sosiți cu ambarcaţiuni plecate din Maroc şi Algeria!”.

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90