New Profesional Consult 930 x 122

laurențiu rebega

MESAJ RADICAL: ROMÂNIA TREBUIE SALVATĂ!

Europarlamentarul Laurențiu Rebega avertizează: ”România-i tot mai mică! România trebuie salvată! Rămânem tot mai puțini, și asta nu e de glumă!”.

Citiți și: LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Rebega atrage atenția că Organizația Națiunilor Unite a anunțat că populația României va scădea cu 17% în următorii 30 de ani.

”Avem din ce în ce mai puțini copii și tot mai mulți vârstnici. Dacă mai punem la socoteală și faptul că țara noastră se confruntă cu un nivel crescut de emigrare, e lesne de anticipat dezastrul.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

Institutul Național de Statistică confirmă previziunile: „până în 2060, populația din România s-ar putea diminua la 13-16 milioane de locuitori”.

“Mai mult decât atât, declinul demografic din România ne împinge spre o situație alarmantă: românii riscă să devină minoritari în țara lor!”, avertizează europarlamentarul.

”România are nevoie de un proiect de țară în care populaţia să fie elementul central. Nu putem vorbi de dezvoltare durabilă fără strategii concrete de stimulare a creșterii natalității. Ce facem noi pentru asta? Mai nimic! Le fluturăm mamelor prin față o indemnizaţie lunară pentru creşterea copilului, sperând că ne-am spălat de păcate? Cui vom lăsa țara asta, domnilor guvernanți?”, spune Laurențiu Rebega.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90