NOR CURIER 930X122

berlin

PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL

Pro România, reprezentare la nivel internațional. Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a fost invitat să participe astăzi, în Berlin, la ”Parliamentary Intelligence Security Forum”. Invitația a fost făcută de congresmanul Robert Pittenger, președintele comisiei pe teme de terorism și război neconvențional din Congresul Statelor Unite ale Americii.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Evenimentul, care se desfășoară în fiecare an în diferite părți ale lumii, are ca obiectiv găsirea de soluții pentru o strategie globală de luptă împotriva terorismului și a amenințărilor la adresa securității, prin prevenirea spălării banilor și prin oprirea surselor de finanțare a actelor teroriste.

La acest forum internațional participă parlamentari și demnitari din diferite țări ale lumii, chiar și din Egipt și Singapore, plus, bineînțeles, din țara gazdă (precum Peter Bayer, care este și coordonatorul Cooperării Transatlantice a Guvernului Federal al Germaniei), reprezentanți ai unor agenții guvernamentale din Statele Unite, oficiali ai Consiliului Europei și ai Bursei din Germania și directori și specialiști în prevenirea spălării banilor din partea unor companii internaționale (Ernst & Young, Barclays, Philip Morris International).

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Laurențiu Rebega, singurul europarlamentar al Pro România, a transmis cu această ocazie și un mesaj cu privire la țara noastră: ”România trebuie să fie la zi cu informațiile în privința discuțiilor la nivel înalt despre noile direcții în materie de securitate și să facă parte din grupurile de lucru în care se trasează tendințele pentru viitor.

Pentru ca o țară să conteze, trebuie să fie prezentă și să își facă vocea auzită. Îmi reprezint țara cu mândrie în asemenea ocazii și, în felul acesta, port prin lume singurul meu gând, România, pe care mă străduiesc să o fac cunoscută și apreciată în discuțiile cu oficialii de pe toate meridianele globului.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3