Biroul de Credite

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA: VOTUL DIN ITALIA, CAUZE ȘI CONSECINȚE

Laurențiu Rebega: Votul din Italia, cauze și consecințe. Europarlamentarul Laurențiu Rebega dă o interpretare aparte a rezultatelor alegerilor parlamentare din Italia, alegeri câștigate de eurosceptici.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

”Italia a votat. Rezultatele indică „o fază de euro-decepție”, după cum o descrie Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru afaceri europene.

Semnalul de alarmă mi se pare cu atât mai important cu cât știm deja că Italia este una dintre fondatoarele Uniunii Europene.

Citiți și: SCANDALOS: BANII EUROPENI PENTRU SĂRACII DIN ROMÂNIA, FURAȚI?

Alegătorii, nemulțumiți de șomajul ridicat, de afluxul migrației și de lipsa de interes a oficialilor europeni, au schimbat direcția în care va merge Italia, dar și Uniunea Europeană în următorii ani.”, explică europarlamentarul român cauzele rezultatelor alegerilor din Peninsulă.

Mai mult, arată Laurențiu Rebega, ”partidele antisistem cunosc victorii importante, ceea ce demonstrează că partidele mainstream dau semne de epuizare și că votanții cer schimbarea, reforma, regândirea, reînnoirea!”

Ce urmează, se întreabă europarlamentarul? ”O perioadă prelungită de instabilitate politică și un blocaj politic, blocaj urmat de negocieri dificile și de durată pentru formarea unei coaliții de guvernare. Va învăța România ceva din asta? Greu de crezut…”, este concluzia politicianului român.

Biroul de Credite
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066