Jupiter 930 x 122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA CRITICĂ OPONENȚII ADERĂRII ROMÂNIEI LA SCHENGEN

Laurențiu Rebega critică oponenții aderării României la Schengen. Europarlamentarul Laurențiu Rebega îi critică pe cei care se opun aderării României la Spațiul Schengen.

Citiți și: PRO ROMÂNIA, REPREZENTARE LA NIVEL INTERNAȚIONAL. ÎN ȚARĂ, PSD SE ADUNĂ LA MITING

„Chiar dacă pare că vântul ne e favorabil, să nu uitam că Austria, Germania și Olanda au spus NU aderării României la spațiul Schengen.

Cancelarul social-democrat Christian Kern l-a apostrofat pe Juncker pentru afirmațiile sale „necugetate” referitoare la România. Mark Rutte, premierul Olandei, a evaluat viziunea președintelui Comisiei Europene despre viitorul Uniunii Europene drept „romantică”, iar Hans Michelbach, președintele comisiei de finanțe a Uniunii Creștin Sociale, aliata Angelei Merkel, a declarat răspicat că România și Bulgaria nu îndeplinesc condițiile pentru a se alătura acestei zone.”, descrie europarlamentarul român situația de fapt.

Citiți și: SCANDALOS: BANII EUROPENI PENTRU SĂRACII DIN ROMÂNIA, FURAȚI?

Rebega indică și faptul ”că cel mai recent vot din Parlamentul European a arătat că acești sceptici încă există. Și poate că au dreptate… România ar deveni mult mai greu de exploatat, ceea ce e lesne de înțeles că e împotriva intereselor Austriei, Olandei și Germaniei.”

Dacă politicianul român crede că ”despre retorica incorectă a celor trei țări nu are rost să discutăm, este lamentabilă!”, el întreabă, totuși, ”cum e văzută la Bruxelles atitudinea lor față de noi?” și ”Ce faceți, domnilor, cu cetățenii care și-au pierdut încrederea într-o Europa unită?”

Parlamentul European nu este responsabil pentru conținutul acestui articol. Articolul este subvenționat din bugetul 400 al Grupului ENL.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066