SPALATORIE MURAY  930×122

laurențiu rebega

LAURENȚIU REBEGA ȘI VICTOR PONTA, EVENIMENT ÎN SUA

Laurențiu Rebega și Victor Ponta, eveniment în SUA. Președintele PRO România, Victor Ponta, și europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al formațiunii, au participat astăzi la Micul Dejun cu Rugăciune de la Washington.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

”De luni, împreună cu președintele PRO România, Victor Ponta, mă aflu în SUA, unde am avut întâlniri cu importanți membri ai Congresului. Am discutat despre parteneriatul strategic, energie și viza waiver”, anunță Laurențiu Rebega.

Cei doi s-au întâlnit cu congresmenii Devin Nunes, Robert Aderholt, Francis Rooney, Jackie Walorski și Mike Rogers.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA) ȊNDEAMNĂ ALEGĂTORII SĂ ANALIZEZE CANDIDAȚII, ȊN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE CAMPANIE

Evenimentul din Washington a devenit cunoscut în România după ce Liviu Dragnea a fost anunțat ca participant cu mare pompă de PSD Teleorman, dar apoi nu a mai ajuns din motive misterioase. Victor Ponta și Laurențiu Rebega erau deja în SUA când Dragnea încerca să impresioneze România cu relațiile lui peste Ocean, care, însă, nu s-au confirmat.

Rebega are legături strânse cu republicanii lui Trump și l-a susținut pe actualul președinte al SUA în campania pentru prezidențialele din 2016, fiind prezent la timpul respectiv în turneul electoral al lui Trump și în sediul de campanie al acestuia în noaptea alegerilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90