930×122 CAPRA 5

bruxelles

PROFESOARĂ DE LA ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE, EXPOZIȚIE ÎN BRUXELLES

Profesoară de la Școala Populară de Arte, expoziție în Bruxelles.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

În perioada 11-31 octombrie 2018, la Galeria Arthis din Bruxelles nouă artiști plastici români consacrați își expun lucrările într-o expoziție de pictură și grafică dedicată Centenarului Marii Uniri și intitulată ”România magică”.

Printre expozanți se numără și Lucia Juncu, profesor în corpul de experți al Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești.

Citiți și: PITEȘTI: ATELIERE DE VARĂ GRATUITE PENTRU COPII

Absolventă a Institutului de Arte din Chișinău și a Institutului de Arte din Tallinn (Estonia), Lucia Juncu le împărtășește pasiunea sa și tainele artei plastice – în cadrul secției de pictură și arte grafice a Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești – unui număr de 70 de cursanți, cu vârste cuprinse între 7 și 65 de ani.

Pictor realist, școlită în instituțiile de artă ale școlii rusești, Elena Juncu a expus în numeroase expoziții din țară și din străinătate. Expoziția din Bruxelles este a doua dedicată Centenarului la care participă, prima – ”100 de pictori români” – fiind organizată la Palatul Parlamentului de către Centrul Cultural ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90