930×122 CAPRA 5

bruxelles

ANUNȚ DESPRE ARGEȘENII RĂNIȚI ÎN COLECTIV INTERNAȚI ÎN BRUXELLES

4 dintre răniții în carnagiul din clubul bucureștean Colectiv internaţi în Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles au fost externați astăzi și vor fi aduși ulterior în țară, informează Mediafax. Potrivit sursei citate, măsura a fost luată pentru a le face loc în spital răniților din atentatele teroriste de astăzi din capitala Belgiei.

Citiți și: Tragedia de la ,,Colectiv”. Opt ani în care statul nu a făcut nimic!

Conform Mediafax, printre cei 4 se numără și doi argeșeni: Oana Rotariu (nepoata senatorului Șerban Valeca, președintele PSD Argeș) și Marius Frătoaica.

Mai întâi, cei 4 au fost transportați la un hotel, iar zilele viitoare, cu un avion, vor reveni în țară.

Citiți și: Anunțul momentului despre pensiile românilor

„Ne-au anunţat la ora 9 că urmează să fim externaţi, era o mare agitatie, iar în 10 minute aveam toate bagajele strânse. Suntem bine, eram la recuperare, acum suntem în regim ambulatoriu şi o să mergem câteva ore pe zi pentru kinetoterapie la Spitalul Militar.”, a spus Marius Frătoaica pentru Mediafax.

„Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o situaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întâmple aşa.” a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, pentru Mediafax.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3