Donaris 930 x 122

colectiv

AVEM LISTA! SUME URIAŞE ÎN PITEȘTI DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV

După tragedia din clubul bucureştean Colectiv, normele ISU de securitate la incendiu s-au înăsprit.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pentru conformare, acest lucru a presupus şi încă presupune costuri foarte mari din partea firmelor şi a autorităţilor publice. Au fost date termene peste termene, s-a trecut la amenzi, dar încă mai este mult de lucru.

În cazul Piteştiului, de exemplu, sumele care trebuie cheltuite pentru lucrări publice de conformare sunt uriaşe. Numai pentru parcarea etajată din Centru, din zona bisericii Mavrodolu, este nevoie de 700.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Sunt şi unităţi de învăţământ la care trebuie făcute investiţii în acest sens. În toate cazurile, potrivit Primăriei, termenul de execuţie expiră în luna decembrie a acestui an.

Astfel, pe listă se află Colegiul Naţional „Zinca Golescu” (foto), acolo unde e nevoie de lucrări de 350.000 de lei, și Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, în cazul căreia se vor cheltui 1.200.000 de lei! Alte sume importante vor fi alocate pentru Şcoala „Nicolae Simonide” – 323.000 de lei, Liceul de Artă „Dinu Lipatti” – tot 323.000 de lei și Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” – 507.000 de lei.

Lucrări similare se vor face şi la mansarda Primăriei – 203.000 de lei, dar şi la noua Casă a Căsătoriilor – 25.000 de lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90