New Profesional Consult 930 x 122

cătălin scânteie

UN ARGEȘEAN RĂNIT ÎN CARNAGIUL DIN COLECTIV S-A EXTERNAT

După un lung și sfâșietor șir de vești dramatice în legătură cu răniții din carnagiul din clubul bucureștean Colectiv, în sfârșit o veste nemaipomenit de bună!

Citiți și: Tragedia de la ,,Colectiv”. Opt ani în care statul nu a făcut nimic!

Unul dintre argeșenii care au suferit răni în carnagiul de la sfârșitul lunii octombrie s-a externat din spitalul Bagdasar-Arseni din București. Este vorba de Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode și muzician şi compozitor al formației Holy Flame.

Cătălin anunță vestea cea bună pe contul său de socializare, precizând că vinerea viitoare urmează ca și soția lui, Sanda, rănită și ea în carnagiu și internată în același spital din Capitală, să se externeze.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

„EXTERNAREEE!!! („Satanist” externat, part 1… Urmează nevasta de „satanist”, Sanda Scânteie).

P.S. Să te externezi, să pleci acasă, să fii aproape ok, să vii la copilul care s-a bucurat să mă vadă, să schimbi becul la lustra din camera lui, să ne uitam ce placă video vrea la upgrade și să stai în haine de casă ca acum aproape o lună… ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII „SATANIST”. Că doar așa au spus „ei” despre cei care au fost pe 30 octombrie în Colectiv, că sunt sataniști!

Odihnească-se în pace toți cei care s-au dus în acea seară, mare parte prieteni de-ai mei!”, scrie Cătălin Scânteie.

Pe aceeași temă puteți (re)citi în articolul următor: http://epitesti.ro/social/apel-colectiv-cont-de-donatii-pentru-sanda-si-catalin-scanteie/. (Foto: Facebook Cătălin Scânteie)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3