NOR CURIER 930X122

bruxelles

PITEȘTEANCA GRAŢIELA MARINEAŢĂ A FĂCUT SHOW ÎN BRUXELLES

Violonista Graţiela Marineaţă a cântat recent într-un club din Bruxelles, Belgia. A fost o seară deosebită, atât pentru ea, cât și pentru public.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

,,Oamenii au fost prietenoşi, iar după show toţi doreau să facem fotografii. Managerul clubului, un român, Bogdan Marinescu, se ocupă cu adevărat de atmosferă. Este foarte atent cu clienţii şi are grijă ca lumea să se distreze toată noaptea. Am rămas în club până dimineaţă, apoi am plecat la aeroport, pentru că aveam un alt eveniment în București. Aştept cu nerăbdare să revin în Bruxelles şi sper ca data viitoare să am timp să vizitez oraşul.’’, ne spune Graţiela.

Graţiela Marineaţă este absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești și a Universității Naţionale de Muzică din Capitală, secția vioară. Acum este și cadru didactic la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti și, de asemenea, predă cursuri de vioară la o școală de muzică din București. (Foto: Facebook)

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90