EcoMoto 930×122

bruxelles

DANIEL CONSTANTIN, LA CONSILIUL MINIȘTRILOR UE

Ministrul Agriculturii, piteșteanul Daniel Constantin, va participa astăzi în Bruxelles la Consiliul miniștrilor Uniunii Europene.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Printre altele, Constantin le va prezenta oficialilor europeni problemele pe care le are România din cauza secetei. De asemenea, ministrul va propune ca banii pentru subvenția pe suprafață să fie alocați mai repede.

“Vrem să plătim din 16 octombrie subvențiile pe suprafață și chiar o să vorbesc cu comisarul Phil Hogan despre acest aspect. Legislația prevede ca în luna decembrie să fie finalizate plățile, dar se știe că de când sunt eu ministru am acoperit mereu plata în lunile septembrie-octombrie. Anul acesta fiind unul mai greu, probabil vom devansa puțin, însă nu mai târziu de luna octombrie.”, a precizat Daniel Constantin pentru Realitatea TV.

Citiți și: Anunțul momentului despre pensiile românilor

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90