New Profesional Consult 930 x 122

bruxelles

ANDREI_GEREA_DEPUTAT_2012

Ministrul Economiei, la Bruxelles

Alături de omologii săi din țările membre, ministrul român al Economiei, Andrei Gerea, a participat luni la Bruxelles la reuniunea Consiliului Uniunii Europene Competitivitate-secțiunea industrie și piață internă.

Citiți și: Alertă economică! Creștere accelerată a prețurilor

Andrei Gerea a cerut ca instituția să facă o prioritate din susținerea unor domenii cu potențial de creștere economică și de creare de locuri de muncă: servicii, transporturi, energie și economie digitală. De asemenea, ministrul român a pledat pentru evitarea relocării unităților de producție din diferite sectoare industriale.

Pe de altă parte, Gerea a salutat intenția Consiliului de a facilita accesul întreprinderilor mici și mijlocii din domeniul apărării la lanțurile de aprovizionare și la finanțare. Asta având în vedere și faptul că în România ponderea IMM-urilor din industria de apărare este de 60%.

Citiți și: Delegație de primari PSD Argeș la Bruxelles!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90